Το Ιατρείο

Η Modern Dental Clinic ιδρύθηκε το 2009 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Είναι μια οργανωμένη σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα που δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο της τη θεραπεία και αποκατάσταση της στοματικής υγείας με το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα και τη διατήρησή της σε άριστο επίπεδο, γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντιατρικού ασθενή.

Στην κλινική μας διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό (ψηφιακή ακτινογραφία, LASER Nd:Yag και σύστημα λεύκανσης δοντιών Beyond® II model 2020) που μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου περίθαλψη με ασφάλεια για τους ασθενείς μας σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, σύμφωνα με τα πρότυπα των οδοντιατρικών κέντρων της Αμερικής.

Οι θεραπείες που προτείνουμε πετυχαίνουν άριστο ιατρικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε εξαιρετικά καλούς χρόνους, δίνοντας μεγάλη σημασία στη χρήση υλικών πλήρως συμβατών με τον ανθρώπινο οργανισμό και σε προσιτό πάντα κόστος.

Θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα που έχουν οι ασθενείς για το οδοντιατρείο.
Δε συμβιβαζόμαστε με πρόχειρες λύσεις.
Δεν επαναπαυόμαστε.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της Yγείας και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, γιατί πιστεύουμε πραγματικά πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Η ενότητα αυτή θα εμπλουτιστεί σύντομα με φωτογραφικό υλικό του ιατρείου μας.